Daar ben ik weer. Precies een jaar geleden publiceerde ik mijn eerste post. Hey! I’m still around kickin’ass 😉 Ziehier mijn tweede. And more to come.

Eén van de tofste dingen van het afgelopen jaar was mijn korte reis naar Taipei met mijn zus. Verder heb ik toch nog in dít leven een muziekinstrument leren spelen: de ukelele. Ik kan het iedereen aanraden. Ik ben veel wijzer geworden over the ‘G’-word. In september bezocht ik een waanzinnig symposium hier in Utrecht zelf: ‘Highly Gifted: Welcome to my World’. Hierbij een link naar een artikel erover http://www.daimoninstitute.com/2017/10/15/daimon-institute-visits-the-netherlands-october-2017/

Ik heb de afgelopen twaalf maanden veel goede gesprekken gevoerd, mooie zinnen geschreven, lekkere taarten gegeten. Maar ook veel gehuild, boos geweest en gelachen. Ik heb me geliefd gevoeld en heb liefde gegeven. Al met al geen slecht jaar.
Wil je me tegen komen met mijn ukelele, in opperste Kerststemming? Op 17 december doe ik mee met het Ukelele Kerstconcert van De Muziekfabriek in Utrecht. We treden op in De Refter op de Nachtegaalstraat. Weer een droom die werkelijkheid wordt…

november 18, 2017

Geef een reactie

Copyrighted Image